Cookies look good enough to eat! Unfortunately not on our website, but we use them anyway. Please accept the usage of cookies and tracking pixels. OK
Cookies look good enough to eat! Unfortunately not on our website, but we
use them anyway. Please accept the usage of cookies and tracking pixels.
OK

POLE POSITION: THIS RESIDENTIAL HOUSE IS LOCATED WITHIN SPITTING DISTANCE TO THE LAKE OF CONSTANCE.

CHECKBOX

  • Client: Private
  • Design: KNOBLAUCH

 Expertise

The most important design requirements can be seen immediately: the latest technology and materials such as concrete, glass and high gloss surfaces in combination with warm wood and effective lightings create a natural atmosphere.

Clever built-in furniture in kitchen, entrance hall and dressing room provide lots of storage space. The former outer wall of the house has now become a partition wall between kitchen and living room. Unusual openings create discreet connections between spaces.

We developed the high-class concept in close cooperation with our design department – furniture, floors, walls, lighting, doors, kitchen, bathroom. The media wall in the living room is one of the eye catchers: television and sound system are hidden behind a black lacquered glass pane. For an outstanding result that hides the devices while allowing infrared rays to be transmitted and that guarantees perfect image quality we performed several trial runs before the final installation.

FURTHER PROJECTS

PRIVATE HOME – KONSTANZ

MERCI

ZUHAUSE AM BODENSEE – UHLDINGEN