Cookies look good enough to eat! Unfortunately not on our website, but we use them anyway. Please accept the usage of cookies and tracking pixels. OK
Cookies look good enough to eat! Unfortunately not on our website, but we
use them anyway. Please accept the usage of cookies and tracking pixels.
OK

ON THE RHINE BANKS. THE INTERIOR OF THE FIRST-CLASS OFFICES DO NOT AT ALL RANK BEHIND THE PERFECT NATURE VIEW THROUGH THE HUGE WINDOWS.

CHECKBOX

  • Client: Centrotherm
  • Design: S3 Schmidt, Schmidt & Schmidt GmbH

 Expertise

The interior design concept of the new Resarch & Development Centre of company Centrotherm in Constance contains a few ambitious details.

The dynamic form of the reception desk was made by heating and deforming the solid surface. The logotype was milled form the back with only a very thin layer remaining. The logotype will become visible only if the back light is switched on. The glass walls of the meeting rooms are equipped with a custom-fit jalousie and the wall panels are completely reversible.

FURTHER PROJECTS

MACK & SCHÜHLE

WAGNER

FOLLOWFISH